Реализация

Как става инсталирането на вашите фотоволтаични панели?

Стъпка по стъпка ще ви преведем през процеса на създаване на вашата фотоволтаична централа, за да вземете възможно най-доброто и ефективно решение.

Стъпка 1

Изпратете ни запитване за оферта, за да планираме максимално бързо оглед на мястото на вашата бъдеща фотоволтаична централа.

Стъпка 2

Ще получите професионална техническа оценка и съвет от бъдещия ръководител на вашия автономен енергиен проект относно възможностите и сроковете за инсталация. С него ще обсъдите всички въпроси, които възникват.

Стъпка 3

Ще вземете пълноценно информирано решение къде, кога и как е най-подходящо да инсталирате своята бъдеща фотоволтаична централа. Обмислете възможностите за енергийна ефективност и инвестиционните цели, които ще постигнете.

Стъпка 4

Ще договорим и уточним всички детайли на конкретния проект, базиран върху техническите възможности и оптимален енергиен добив, които очаквате и ще придвижим необходимите документи за това.

Стъпка 5

Ще доставим на място всички висококачествени материали за монтажа на проекта. Модулите ще бъдат предварително проверени и описани от нашия склад. Обучени и сертифицирани инсталатори ще извършат монтажа им по високи европейски стандарти като използват иновативни методи и конструкции.

Стъпка 6

Ще започнете веднага да произвеждате собствено зелено електричество!

Можете ли сами да инсталирате своята фотоволтаична централа?

Да. В нашия онлайн магазин ще намерите пакетни предложения за малки фотоволтаични инсталации, които бихте могли да монтирате сами. Към тях има включени упътвания и схеми на свързване. Монтажът им е сравнително лесен, макар че изискват базови познания по електротехника от страна на клиента.

Монтажът на автономните системи, които предлагаме, също е допустим от страна на клиента, но е изключително важно да се следват стъпките за инсталиране и употреба. Препоръчително е да се направи поне една консултация с наш специалист, за да избегнете трудности и да получите максимално ефективен резултат.

Мрежовите фотоволтаични системи изискват специални условия за работа и безопасност. Те са придружени и със съответните протоколи и декларации от техническите лица, инспектиращи работа им. Тук нашата експертиза ще ви бъде задължителна.