За нас

Кои сме ние

Mega Solar Power е компания за фотоволтаични инсталации, специализирана в пълноценно ПРОЕКТИРАНЕ и РЕАЛИЗИРАНЕ на ФОТОВОЛТАИЧНИ ЦЕНТРАЛИ. Познаваме целия процес на търсене на иновативни енергийни решения за бита и бизнеса.

Стартирахме от Холандия, където търсенето на възможности за възобновяема енергия е превърнато в начин на живот. Там се обучихме и достигнахме безупречно качество на проект и изпълнение, което ни отведе още по-далеч. Натрупахме дългогодишен опит и десетки реализирани проекти в няколко европейски държави. През 2022 година стъпихме и на българския пазар.

Клиентите ни са хора от малкия, среден и голям бизнес. С някои от тях работим съвместно години наред и в няколко държави. Това наложи осигуряването на големи складови пространства, в които необходимите монтажни компоненти да са винаги налични. Така осезаемо скъсяваме сроковете за изпълнение на вашия проект.

Mega Solar Power има изграден индивидуален подход на работа. Независимо дали клиентът търси енергийно решение за своя частен имот и семеен бизнес, или разполага с по-големи производствени мощности, ние започваме с проучване на неговите нужди и конкретни характеристики. Водим активно кореспонденция между различните институции относно документите и детайлите по проектиране, инсталиране и поддръжка на соларните панели.

С Mega Solar Power вие избирате инсталатор на фотоволтаични централи, признат на територията на цяла Европа. Работата ни се извършва по най-високи европейски стандарти за качество. Твърдим това, тъй като ежегодно сме инспектирани и одобрявани за ефективност и устойчивост.

Разкажи ни повече за твоя проект: